Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
kissvirágom vendéglő
Mennyei reggeli? Kiváló kávé? Szuper ebéd? Irány a KissVirágom az Andrássyn!
Vásárhely szívében, az Andrássy úton, az egykori könyvesbolt helyén valósult meg a népszerű KissVirágom Étterem üzemeltetőinek régi nagy álma: egy bisztró és cafféházat nyitottak hétfőn. Minőségi, helyben készített reggelivel, napi ebédmenüvel, bisztró-ételkínálattal várnak és persze a finom, minőségi kávék és „fantáziakávék” sem maradtak ki a repertoárból, de ha lazítanánk egy fárasztó munkanap után, vagy hétvégén, különleges bor-és pálinkaválaszték is vár ránk.
Ki ne öntsük a sonka főzőlevét! – A KissVirágom főszakácsa szuper tippeket adott!
A sonka kiválasztásán nagyon sok minden múlik, a főzőléből pedig mennyei ételeket varázsolhatunk – tudtuk meg Virág Zoltántól, a közkedvelt KissVirágom Vendéglő egyik üzemeltetőjétől, főszakácsától, akit arról is kérdeztünk, mit kezdjük a megmaradt sonkával. De kreatív ötleteket is kértünk a tojás felhasználásához.