Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
gersli
Variálj és így készítsd idén a töltött káposztát! – remek tippek a vásárhelyi gasztrogurutól, Csáki Zsolttól!
Ha karácsony, akkor töltött káposzta! Nagyon régóta az ünnepi menü egyik fő eleme, Vásárhelyen is, de most úgy gondoltuk, itt az idő variálni rajta. Ehhez Csáki Zsolt, vásárhelyi gasztroguru ad nekünk tippeket, nagyon kecsegtető javaslatok következnek! Ki ne hagyják!
Batáta, azaz édesburgonya, ami nem is burgonya, de imádni fogjuk!
Cikksorozatunk utolsó állomásához érkeztünk, ez alkalommal a batátát, azaz az édesburgonyát tesszük nagyító alá mint változatos, finom, nagyon egészséges és pénztárcabarát alapanyagot, amivel bátran villanthatunk az ünnepi asztalon is, de amelyet érdemes az étkezési szokásainkba bevenni.