Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Csáki Zsolt
Készíts te is kovászos kenyeret! – Csáki Zsolt vásárhelyi gasztro-guru minden trükköt elmondott nekünk
Egészséges, házi, egyedi ízvilágú, nagyon sokáig friss marad, régen rengeteget sütötték, ma reneszánszát éli. Picit macerás, de ha egyszer kitapasztaltuk és megízleltük, folyton ilyet akarunk majd készíteni. Nem mellesleg költséghatékony is, körülbelül 400-500 forintból egy majdnem egy kilós finomságot készíthetünk: ez a kovászos kenyér!
Készítsd idén így az ünnepi sültet! A vásárhelyi gasztroguru ismét szuper tippeket és recepteket adott
Nagyon közkedveltek a karácsonyi asztalon a pulykából készült sültek, és ez a szárnyas még mindig a legolcsóbb mind közül. Csáki Zsolt nemcsak az elkészítéséhez adott ötleteket, és osztott meg mindeközben egy édesapja által imádott 30 éves receptet velünk, köretek és mártások tekintetében is klassz javaslatokat kaptunk.