quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 24. hétfő
  -  Mátyás
Promenad.hu archívum

„FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!”-programsorozat: újabb látogatás az Eisberg üzemében

2019. október 18.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a nagy igényekre való tekintettel a „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” szemléletformáló programsorozat keretén belül november 19-én újabb látogatást szervez a kamarai tagok számára az Eisberg cégcsoport üzemébe.

A termelő vállalkozások hatékonyságának, versenyképességének növelése igen összetett kérdéskör, mindamellett, hogy a vállalatok életében ez szinte mindennapi feladat. A cél elérése érdekében hosszú távon olyan élelmiszeripari fejlesztések lehetnek sikeresek, melyek figyelembe veszik a piaci környezetben végbemenő változásokat.

Az ágazatban már meglévő „jó gyakorlatokat” kívánja megosztani a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az élelmiszer-előállító vállalkozásokkal, az adott témában széles körű tapasztalattal rendelkező cégek és szakértők segítségével. A nagy sikerre és a jelentős érdeklődésre való tekintettel a köztestület november 19-én újra látogatást szervez az Eisberg cégcsoport gyáli üzemébe, ahol a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás előadásában megismerhetik a résztvevők a társaság aktuális fejlesztési irányait, valamint a vállalkozás szervezetfejlesztési tapasztalatait.

Az első, „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” – Szervezet(t) fejlesztés az Eisberg üzemében elnevezésű program alkalmával a résztvevők bepillantást nyerhettek a cég működésébe. Gazsi Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója többek között a hatékony munkaerő-megtartásról tartott előadást, de kitért a megfelelő munkakörnyezet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázis kialakítására is. A NAK tagjai egy való életben működő modellről annak kialakításáról, folyamatos fejlesztésről, valamint a gyakorlati nehézségekről, problémákról is hallhattak. Szó esett többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről. Emellett tapasztalhatták a befektetett munka hatékonyságra, munkamorálra és a termelés optimalizálásra ható pozitív eredményét is. Az Eisbergnél gyakorlatias példákon keresztül szemléltették, hogy már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások és mérsékelhető a gyártási veszteség.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A programon maximum 25 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A meghívó és a regisztrációs link itt érhető el, az előadás részletesebb ismertetőjét pedig itt találja meg.

Az érdeklődők további információkat kaphatnak Szőke Rita élelmiszeripari munkatárstól a [email protected] címen vagy a +36 70 383 91 94-es telefonszámon.

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Fotó: Illusztráció (pixabay.com)