Glorius étkek szívből, karácsonyra

Lepje meg családját négycsillagos ünnepi menüvel szenteste és karácsony napjain, önmagát pedig pihenéssel! A konyhai feladatokat bízza a makói Glorius profi szakembereire, akik az Ön által kiválasztott ételt a legmagasabb minőségben varázsolják az asztalára.
Az idén talán mindennél fontosabbá vált, hogy élményt és gondoskodást nyújtsunk egymásnak, mindezt biztonságos körülmények között. Ezt felismerve, a makói Grand Hotel Glorius ebben az esztendőben nem csupán kivételes csomag ajánlatokkal, de különleges éttermi kínálattal is készül a szeretet ünnepére.
A négycsillagos szálloda külön, az alkalomra összeállított ajánlata gondol a párokra és családokra, de azokra is, akik egyedül töltik a karácsonyt, és nem szeretnék főzéssel tölteni az időt vagy inkább a pihenést választanák a szent napokban. A gondosan összeállított választékban a hagyományos ételek mellett az ínyencek is megtalálják majd a kedvenceiket és azok is, akik a maguk készítette finomságokat szeretnék egyedi fogásokkal kiegészíteni. A szokások páratlan ízekre hangolt kombinációjában megtalálható a halászlé, a töltött káposzta, a szegedi haltepertő ugyanúgy, mint a vargányás-parmezános töltött dagadó vagy a zöldséges krémsajttal töltött rántott pisztráng is.
A megrendeléseket december 20-áig lehet leadni emailben vagy telefonon, a megrendelt tálakat elvitelre biztosítják, de igény szerint ki is szállítják.
Rendelés leadás és további információk: 62/511-064, [email protected]