A makói Galamb József iskola megtermeli a saját kenyerét

A Galamb József iskola a mezőgazdaság és az agrárszakmák legmodernebb ismeretein túl, az élet szeretetére is megtanít.
Korábban már itt írtunk róla, hogy a suliban nincs éhes diák. Az intézmény közösségi oldalán most azt írta:
„A saját termelésű búza, zöldség és gyümölcs felhasználásával egészséges és finom ételek készülnek. Az iskolában és a tankertben is minden nap sütünk kenyeret, kalácsot a diákoknak és az alkalmazottaknak. Tisztelettel szeljük fel, majd megkenjük zsírral, lekvárral, zakuszkával és szétosztjuk a diákok, pedagógusok és alkalmazottak között.
A friss kenyér illata a bizonyítéka annak a sikeres oktató és nevelő munkának, amely az iskolában folyik.
Mert, aki a saját kenyerét megtermeli az boldog ember!”
Gratulálunk az iskolának, reméljük sok-sok hasonlóan remek hírt oszthatunk meg róluk továbbra is.