quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 09. 11. csütörtök
  -  Teodóra
Makó

Kézműves hamburgereikkel szeretnének új ízvilágot hozni Makóra

2021. augusztus 15.

Július utolsó napjaiban nyitotta meg kapuit a makói Baans, családi vállalkozásként a Csanád vezér téren. Mint Majoros Róbert a Makó Híradónak elárulta: új ízvilággal és meglepetésekkel is készülnek.

Érdeklődésünkre az ügyvezető elárulta, a nyitás ötlete a szegedi Baans egyik hamburgerének megkóstolásával kezdődött, amiből végül franchise partnerség született.

– Makó turisztikai szempontból egy eléggé fejlődő város, és úgy gondoltuk, hogy ideje egy új ízvilágot hozni Makóra – emelte ki Majoros Róbert.

Mint elmondta, jelenleg számos munka zajlik még a háttérben, a bővítés következő lépése a terasz kialakítása lesz, de számos meglepetéssel is készülnek; felkerült az étlapra nemrég a Super Cheese Burger is.

– A hamburger étlap folyton színesedni fog – árulta el Majoros Róbert, akitől azt is szerettük volna megtudni, mi fogta meg őket a Baans-ban, amire csak annyit mondott: ennek megértéséhez csak meg kell kóstolni!

– Nagy kihívás ez a családi vállalkozás, de természetesen mint ahogy a mi csapatunk is a sportban a kihívásokat ugródeszkának tekinti, úgy a családban mi is egy leküzdeni való akadályként, egy kihívásként tekintünk ezekre – mutatott rá.

Mint hozzátette, eddig csak pozitív visszajelzések érkeztek hozzájuk, az első napokban szinte roham volt a hamburgerezőben, szinte minden nap még a zárás előtti órákban elfogyott minden, de – mint aláhúzta – már kezd kialakulni a rendszer, és alapanyagokkal betárazva várják vendégeiket.