quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 24. hétfő
  -  Mátyás
Térség

Húsvéti finomságok rendelhetők a Gloriusból

2022. április 01.

Kétfajta sültestál valamint egy hidegtál ajánlattal szeretné a Grand Hotel Glorius megkönnyíteni az ünnepi készülődést. A makói szálloda négycsillagos étkei a hagyományokat hangolja különleges finomságokká; ajándékként vagy kiegészítésként is remek lehetőséget jelent.

Sikeres kezdeményezésnek bizonyult az ünnepi menükínálatok összeállításának gondolata a Grand Hotel Gloriusban. Először 2020 karácsonyán varázsolhattak négycsillagos finomságokat az asztalra azok, akik a makói szállodára bízták a konyhai feladatokat. Tavaly pedig már húsvétra is lehetett rendelni sültes- és hidegtálakat. – Sokan éltek a lehetőséggel, hogy akár meglepetésként vagy egyszerűen csak megkönnyítve az otthoni készülődést, az általunk elkészített ételeket fogyasztják az ünnepen. Úgy gondoljuk, egy ilyen kulináris élmény ajánlattal tudnak élni a családok, a párok és az egyedülállók is, és korosztálytól függetlenül mindenkit meg tudunk vele szólítani – avatott be Csábi Mihály. A szálloda igazgatója hozzátette, a rendeléseket április 16-án, nagyszombaton, igény esetén ki is szállítják, húsvét vasárnap és hétfőn csak elvitelre biztosítják. A kiszállítást Makón, Szegeden és Hódmezővásárhelyen és ezek 5 km-es vonzáskörzetében egy minimum rendelési összeg felett ingyenesen is vállalják.

A korábbi esztendőkhöz képest, az idén már korlátozások nélkül ünnepelhetünk; nagyobb családi étkezések és baráti találkozók várhatók Húsvétkor. Ezért is érdemes fontolóra venni a Román Zoltán chef által összeállított különleges ételek megrendelését. – Egy hidegtál variációval készülünk, sültestálakból viszont kettőt is kínálunk. Igyekeztünk odafigyelni, hogy többféle árkategóriában biztosítsunk választási lehetőséget. Bármelyik összeállítás lesz szimpatikus, pazar és kreatívan átgondolt ételeket fogyaszthatnak majd a vendégek. Alapvetően két személyes, bőséges választékot terveztünk, amelyben a vegetáriánusok, a hagyományos ízvilágot kedvelők mellett az ínyencek is megtalálják a kedvenceiket. Azokra is számítunk, akik a maguk alkotta finomságokat szeretnék kiegészíteni egy kissé egyedibb fogásokkal – lelkesített a konyhafőnök.

Ami bizonyos, hogy kulináris élményekben is gazdag húsvéti ünnepekre készül a Grand Hotel Glorius, aki ennek részese szeretne lenni, a rendelését a [email protected] email címen adhatja le április 11-e, hétfőig.  

Címkék: