Húsvéti finomságok rendelhetők a Gloriusból

Kétfajta sültestál valamint egy hidegtál ajánlattal szeretné a Grand Hotel Glorius megkönnyíteni az ünnepi készülődést. A makói szálloda négycsillagos étkei a hagyományokat hangolja különleges finomságokká; ajándékként vagy kiegészítésként is remek lehetőséget jelent.
Sikeres kezdeményezésnek bizonyult az ünnepi menükínálatok összeállításának gondolata a Grand Hotel Gloriusban. Először 2020 karácsonyán varázsolhattak négycsillagos finomságokat az asztalra azok, akik a makói szállodára bízták a konyhai feladatokat. Tavaly pedig már húsvétra is lehetett rendelni sültes- és hidegtálakat. – Sokan éltek a lehetőséggel, hogy akár meglepetésként vagy egyszerűen csak megkönnyítve az otthoni készülődést, az általunk elkészített ételeket fogyasztják az ünnepen. Úgy gondoljuk, egy ilyen kulináris élmény ajánlattal tudnak élni a családok, a párok és az egyedülállók is, és korosztálytól függetlenül mindenkit meg tudunk vele szólítani – avatott be Csábi Mihály. A szálloda igazgatója hozzátette, a rendeléseket április 16-án, nagyszombaton, igény esetén ki is szállítják, húsvét vasárnap és hétfőn csak elvitelre biztosítják. A kiszállítást Makón, Szegeden és Hódmezővásárhelyen és ezek 5 km-es vonzáskörzetében egy minimum rendelési összeg felett ingyenesen is vállalják.

A korábbi esztendőkhöz képest, az idén már korlátozások nélkül ünnepelhetünk; nagyobb családi étkezések és baráti találkozók várhatók Húsvétkor. Ezért is érdemes fontolóra venni a Román Zoltán chef által összeállított különleges ételek megrendelését. – Egy hidegtál variációval készülünk, sültestálakból viszont kettőt is kínálunk. Igyekeztünk odafigyelni, hogy többféle árkategóriában biztosítsunk választási lehetőséget. Bármelyik összeállítás lesz szimpatikus, pazar és kreatívan átgondolt ételeket fogyaszthatnak majd a vendégek. Alapvetően két személyes, bőséges választékot terveztünk, amelyben a vegetáriánusok, a hagyományos ízvilágot kedvelők mellett az ínyencek is megtalálják a kedvenceiket. Azokra is számítunk, akik a maguk alkotta finomságokat szeretnék kiegészíteni egy kissé egyedibb fogásokkal – lelkesített a konyhafőnök.

Ami bizonyos, hogy kulináris élményekben is gazdag húsvéti ünnepekre készül a Grand Hotel Glorius, aki ennek részese szeretne lenni, a rendelését a [email protected] email címen adhatja le április 11-e, hétfőig.
