Szilveszteri harapnivaló: “koccintson” pezsgőzselével az újévre (videó)

Izgalmas csemegét ajánl az NLCafé.hu a szilveszteri újévköszöntő bulik házigazdáinak figyelmébe: ha már túl snassznak tartja a hagyományos év végi pezsgős koccintást, íme az új őrület, a pezsgőzselé.
(A hozzávalók listáját és a receptet a videó alatt olvashatja)
Hozzávalók: két csésze forró víz; négy csomag ízesítetlen zselatin; egy üveg krémszóda, háromnegyed üveg pezsgő (ha nem talál a boltban krémszódát, készítse el házilag; némi szódát, vaníliaszirupot és egy kis tejszínt kell hozzá összekeverni).
Elkészítés: oldjuk fel a forróvízben a zselatint, majd hagyd hűlni pár percet; öntsük hozzá a krémszódát és a pezsgőt; minimum 3-5 órán át pihentessük a hűtőben.