A csapat három fővel indult a versenyen Bihacsy László, Hajdú Mihályné Hajdú Istvánné részvételével. 105 étel közül a nemzetközi zsűri a tárkonyos vaddisznó ragulevest III. helyezéssel, a részeges fonott szűz pecsenyét II. helyezésre értékelt ezzel is erősítve Magyarország és Hódmezővásárhely gasztronómiai hírnevét.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Feltétlenül szükséges sütik
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.