Borbás Marcsinál főzött a makói Limara

A szakácskönyvvel is rendelkező makói gasztroblogger nem először kapott meghívást az ismert műsorvezetőtől. Ezúttal az őrségi Szalafőn, azaz az ország másik végén lévő stúdióban kereste fel, amihez oda-vissza összesen 10 órát kellett utaznia; hajnalban indult, éjszaka érkezett haza. – olvasható a Délmagyar cikkében.
Mint írják, ajándékot is vitt Marcsinak: egy babérfát cserépben, amit a makói piacon vásárolt.
„A közös sütésről Limara azt mondta, nagy élmény volt számára. Marcsi egyébként a műsorban gyakran emlegeti őt elismeréssel, és most is szóba hozta, hogy ha kelt tésztáról van szó, ahhoz az országban nála senki nem ért jobban. Ez számára külön megtisztelő volt.”
(Forrás: delmagyar.hu; Borítókép: a makói gasztroblogger, Libor Mária Borbás Marcsi műsorában. Fotó: Limara facebook-oldala)