Nagyon jól szerepelt a vásárhelyi kulárés vastagkolbász Békéscsabán

A tizedik helyezést érte el a kilencvenegyből a vásárhelyi ifj. Bihacsy László a 27. Csabai Kolbászfesztiválon, a Nemzetközi szárazkolbász versenyen, csütörtökön.
A vásárhelyi hentesmester lapunknak elmondta, a különdíjas kulárés vastagkolbász egy nagyon régi, hagyományos recept alapján készült, amit édesapjától és nagyapjától tanult. A titkos összetevőket természetesen nem árulhatja el, de a só, a bors, a paprika és a köménymag értelemszerűen nem maradhatott ki az alkotásból.
Ifj. Bihacsy László a kolbászfesztiválon első alkalommal mérette meg magát. Nagyon örült az eredménynek, és titkon számított a sikerre. A későbbiekben is tervezi, hogy részt vesz hasonló versenyeken.
A mesternek nagyon nagy ünneplés sajnos nem fért bele, mert másnap őt és a feleségét várta a munka.
Gratulálunk, további szép eredményeket kívánunk!