Bronzfokozat az ország legnagyobb gasztrorendezvényén a vásárhelyi pincértanulónak

Kocsán Gréta nem mindennapi terítékkel érte el a ragyogó eredményt a XVII. Pelikán Kupán.
Cukrászok, szakácsok, pincérek és idén már pékek is versenybe szálltak a XVII. Pelikán Kupán, szombaton a szolnoki Aba-Novák Agórában. A nagyszabású megmérettetésen országos és világbajnok zsűritagok értékelték a felnőtt szakemberek, és a tanulók által készített szebbnél- szebb, finomabbnál-finomabb ételeket.
A Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola tanulója, Kocsán Gréta pincér tanulója, barbár, ősmagyar iheltésű asztalával bronz fokozatot ért el. Gréta indulását Mocsári Ernő, a Barbár Erősember 2011 Sportegyesület és a 3 Vidám Dugóhúzó Csárda és RendezvényHáz támogatta, mondta el portálunknak előbbi vezetője, Kerekes Ádám.
A menükártyán, mely nagyon különleges sor szerepelt:

A bronz fokozat igen nagy szó a rangos és népes mezőnyben hiszen az idei versenyre több mint 140 csapat 180 indulója nevezett az ország minden pontjáról.

Csillogó érmeket hoztak a vásárhelyi Corvin-iskola tanulói
A hétvégén rendezték a XVII. Pelikán Kupa Gasztronómiai Kiállítást és Versenyt Szolnokon, ahonnan arany és bronz minősítéssel tértek haza a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola Turizmus-vendéglátás ágazatának tanulói.