quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 23. vasárnap
  -  Alfréd
Térség

Csokoládé alapkurzus indul Szegeden!

2023. október 29.

Cukrász, pék és szakács szakembereknek ajánlják.

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület közös szervezésben cukrász, pék és szakács tevékenységet folytató célcsoport számára 2 napos csokoládé alapkurzust hirdet az alábbiak szerint:

CSKIK mint felnőttképző nyilvántartási száma: B/2020/001775

A képzés időpontja: 2023. november 7-8. (kedd-szerda)  10.00-16.00 óra

Képzési óraszám: 12 óra ( 2 nap x 6 óra)

Előadók: Veszely Attila mestercukrász, csokoládémester (Magyar Zeelandia Kft)                Szűcs Róbert cukrászmester (Magyar Zeelandia Kft) A képzés helyszíne: Corall Hungary Kft (6728 Szeged, Házgyári út 8.) Vizsga: NINCS, A képzés elvégzéséről tanúsítványt kap minden résztvevő. 

A képzés díja:     100.000 Ft + Áfa(A CSKIK önkéntes tagjainak, valamint a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület tagjainak  85.000 Ft + Áfa )

Kiknek ajánljuk? Olyan lelkes cukrász, pék és szakács szakembereknek, akiket vonz a csokoládé világa és szívesen dolgoznak ezzel az alapanyaggal, hiszen a 2 napos képzés során megtanulhatják a csokoládé helyes feldolgozását, a bonbon és a csokoládé mousse készítés fortélyait.  A szakmai ismeretbővítésen túl egy varázslatos csokoládé kóstoló is a program részét képezi. A képzés tematikája:elméleti oktatáselőkristályosítás (temperálás)bonbon készítés fázisaiforma bonbon készítésvágott bonbon készítésdresszírozott bonbon készítéstöltelékkészítéshibalehetőségek feltárása

 A csokoládékészítési folyamatok interaktív bekapcsolódásához kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával munkaköpenyt, cukrász- vagy séfkabátot.

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE 

Érdeklődni a boka.zita@cskik.hu emailen, vagy telefonon a 06 30/7923910-es számon lehet.

Forrás: csmkik.hu