Csokoládé alapkurzus indul Szegeden!

Cukrász, pék és szakács szakembereknek ajánlják.
A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület közös szervezésben cukrász, pék és szakács tevékenységet folytató célcsoport számára 2 napos csokoládé alapkurzust hirdet az alábbiak szerint:
CSKIK mint felnőttképző nyilvántartási száma: B/2020/001775
A képzés időpontja: 2023. november 7-8. (kedd-szerda) 10.00-16.00 óra
Képzési óraszám: 12 óra ( 2 nap x 6 óra)
Előadók: Veszely Attila mestercukrász, csokoládémester (Magyar Zeelandia Kft) Szűcs Róbert cukrászmester (Magyar Zeelandia Kft) A képzés helyszíne: Corall Hungary Kft (6728 Szeged, Házgyári út 8.) Vizsga: NINCS, A képzés elvégzéséről tanúsítványt kap minden résztvevő.
A képzés díja: 100.000 Ft + Áfa(A CSKIK önkéntes tagjainak, valamint a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület tagjainak 85.000 Ft + Áfa )
Kiknek ajánljuk? Olyan lelkes cukrász, pék és szakács szakembereknek, akiket vonz a csokoládé világa és szívesen dolgoznak ezzel az alapanyaggal, hiszen a 2 napos képzés során megtanulhatják a csokoládé helyes feldolgozását, a bonbon és a csokoládé mousse készítés fortélyait. A szakmai ismeretbővítésen túl egy varázslatos csokoládé kóstoló is a program részét képezi. A képzés tematikája:elméleti oktatáselőkristályosítás (temperálás)bonbon készítés fázisaiforma bonbon készítésvágott bonbon készítésdresszírozott bonbon készítéstöltelékkészítéshibalehetőségek feltárása
A csokoládékészítési folyamatok interaktív bekapcsolódásához kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával munkaköpenyt, cukrász- vagy séfkabátot.
Érdeklődni a boka.zita@cskik.hu emailen, vagy telefonon a 06 30/7923910-es számon lehet.
Forrás: csmkik.hu