Szereted a bonbont? Készítenél szeretteidnek is? Akkor ott a helyed a Corvin Bonbon Work shopján!

Április 6-án az édes ízek szerelmesei trüffelt és töltött csokoládé bonbont készíthetnek.
Itt a vissza nem térő alkalom, ha kacérkodtál már a gondolattal, hogy saját készítésű bonbont ajéndékozz szeretteidnek, vagy „csak” saját magadat kényeztetnéd egy kis csemegével.
A HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskolában profiktól sajátíthatod el a tudást a bonbon készítő workshop első állomásán, április 6-án, csütörtökön 9-től 13 óráig.
A résztvevők előzetes ismeretek megléte nélkül megismerkednek 2 féle csokoládébonbon készítésének módszerével, kipróbálhatják a temperálást, majd ét és fehér csokoládéból trüffelgolyót készítenek. Megismerik kétféle ganache készítésének módját, majd töltött csokoládé bonbonokat készítenek. Az elkészített bonbonokat a résztvevők díszdobozban elvihetik.
További részletek:
JELENTKEZÉS:
- Személyesen az iskolában Czékmán Szilvia iskolatitkárnál vagy telefonon.
- HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola
- 6800 Hódmezővásárhely, Városház u. 1.
- 62/242-011
