quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 04. 17. csütörtök
  -  Rudolf
Vásárhely

Első lett a vásárhelyi Haspárti Team a szegedi Toros Pálinkafesztivál káposztafőző versenyén!

2023. március 31.

Aratott megint a csapat, töltött káposztával, rántott töltött káposztával és édeskáposztából készített lucskossal kápráztatták el az ítészeket.

„Több fűszert tettünk ez alkalommal a töltött káposztába, több kömény és bors került bele. Rizzsel dúsítottuk a tölteléket, és a bográcsba került babérevél és szemes bors is. Nem rántottuk, suhintottuk a végén a levét. A töltelékből néhányat hagytunk kihűlni, majd hagyományos módon kirántottuk, hozzá kapros-fokhagymás joghurtos öntetet kínáltunk. Emellett készítettünk édeskáposztából, bőrös hússal és füstölttel lucskos káposztát is” – részletezte lapunknak Bihacsy László mesterszakács.

Hozzátette, a 4 tagű szakmai zsűri most is nagy alapossággal értékelte a finomságokat, az ízeken kívül fontos volt az állag és a tálalás is. A zsűri elnöke egyébként Sági Szilárd mesterszakács volt, akit a „Hal a tortán” gasztro realityből is ismerhetünk.

Sági Szilárd mesterszakács

Bihacsy László még elmondta, bár némileg visszavonultak, legközelebb áprilisban Ecseren fognak lábasban főzni két féle ételt is.

Gratulálunk a Haspárti Teamnek!