Húsvét előtt rendezik az idei Bárány Napokat

Merthogy három megyeszékhelyi étterem is részt vesz a Bárány Napok gasztronómiai rendezvényén. De az otthoni főzőcskéhez is akad segítség
Április 8-án és 9-én az ínyenceknek ismét lehetőségük lesz egy kulináris kiruccanásra, hiszen az újra megrendezésre kerülő Bárány Napok keretében a részt vevő éttermek ízletes fogásokkal várják a vendégeket!
Húsvéthoz közeledve a hagyományos sonka és tojás mellett érdemes nyitni az új ízek felé, kipróbálni valamilyen különleges fogást az ünnep alkalmából. Az eseményhez csatlakozó éttermek a Bárány Napok hétvégéin – most április 8-9-én, illetve az őszre tervezett időpontban október 7-8-án – bárányhúsos ételeket is ajánlanak a vendégeik számára. Azért, hogy még inkább meghozzák a vendégek kedvét a bárányos fogásokhoz, információs anyagokkal és a programot népszerűsítő kiegészítőkkel készülnek az éttermek, így minden vendég tájékozódhat az európai, ízletes és fenntartható bárányhúsról.
A Bárány Napokhoz csatlakozó éttermek listája ezen a linken tekinthető meg. Most eláruljuk, ugyan makói nincs köztök, de három szegedi igen, azaz nem kell messzire utaznia, aki finom bárányhúst szeretne enni.
Aki otthon készítene és fogyasztana bárányhúst, annak az étel elkészítéséhez a www.barihus.hu oldalon elérhető receptekkel, receptvideókkal és az online végiglapozható szakácskönyv nyújt segítséget. A receptek kidolgozásában és elkészítésében Mikes Márk gasztroblogger vett részt!