Kiskukta tábor gyerekeknek

A tábor szervezője, Nagy Judit elmondta, hogy évek óta táboroztat, és a tapasztalat az, hogy érdekli a gyerekeket a gasztronómia.
5 évek kortól várják a gyerekeket, hiszen figyelembe kell venni az ételek elkészítési nehézségi szintjeit.
„A gyerekeket érdekli a gasztronómia, főleg ha saját maguk készíthetik el az ételeket”
-tette hozzá a szervező.
A tábor legfőbb üzenete, hogy a gyerekeket önállóságra ösztönözzék és neveljék, illetve, hogy képesek legyenek egyszerű ételeket elkészíteni, természetesen az egészséges táplálkozást figyelembe véve.
A mindennapos főzés mellett, játékosan angolul is elsajátíthatják az ételek tulajdonságait. Délutánoként kutyaterápiás foglalkozások lesznek, valamint sok játék és túrázás.
A szervezők sok szeretettel várják az érdeklődőket, minden egyéb információ a képen megtalálható.

Borítókép: hirosagora.hu