Sikeres ágazati vizsgát tettek a diákok a Corvinban – Frissítve!

Az idei évtől kezdődően a szakképzésbe jelentkezőknek a kilencedik osztály végén ágazati alapvizsgát kell tenniük, hiszen már az iskolába jelentkezéskor tudták, hogy nem egy szakmával, hanem többel fognak megismerkedni. Így a későbbiekben lehetőségük nyílik azt a pályát választani, amelyik a legközelebb áll a szívükhöz.
Június 15-én, szerdán a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola 1/9/1 osztálya állt a megmérettetés elé, melyen mindenkinek sikerült bebizonyítania, hogy rendelkezik alapvető szakács, cukrász, pincér és turisztikai ismeretekkel.
A csütörtöki napon az 1/9/2, pénteken az 1/9/3 osztály tanulóinak ágazati vizsgájával folytatódott a vizsgák sora a Corvinban. A parajkrémlevesek, zöldséges rizottók, gombás mártással körített halak, sütemények és az üdítő gyümölcskoktélok ismét elnyerték a vizsgabizottság tetszését, mint ahogyan a turisztikai vizsgán előadott ppt-k is, a régió turisztikai látnivalóiról, minden kényelmet biztosító szállodáiról.