Nyári konyha gasztro workshop sorozat indul Vásárhelyen

A tavalyi nagy siker után idén is lesz nyári konyha gasztro workshop a Népművészeti Tájházban, ahol tradicionális vásárhelyi ételekkel, receptekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.
Az első alkalommal, június 19-én az igazi vásárhelyi túrós lepényt elkészítési módját mutatják be, mely igazi vásáhelyicumként írta be magát a város történetébe.
Július 17-én a nyári frissítők kerülnek a program középpontjába, szörpöket és gyümölcsleveket kóstolhatnak a résztvevők, illetve tanulhatják meg ezen finomságok elkészítésének csínját-bínját.
Augusztus 21-én pedig az igazi kovászos kenyér sütésének titkaira derül fény.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és amely a 62/242-224-es telefonszámon, vagy levélben, a [email protected] e-mailcímen keresztül lehetséges.
Mindhárom napon 15-18 óráig várják az érdeklődőket a Népművészeti Tájházban, Hódmezővásárhelyen, az Árpád utca 21. szám alatt.