Marha- és pacalpörkölttel is várták a Maros-partra látogatókat szombaton

Ezen a hétvégén is bográcsos ételekkel várja vendégeit a Bucóka büfé a Maros partján, amelyet a kissé borús időjárás ellenére is sokan választottak úti célként szombaton.
Nagy-György Imre szakács, a Hagymatikum dolgozója portálunknak elmondta, első alkalommal három bográccsal – babgulyással, marha- és pacalpörkölttel – készültek a vendégeknek, amely nagy sikernek örvendett, így most hétvégén is előkerültek a bográcsok.
A Bucóka büfénél szombaton marhapörkölt lábszárral, illetve pacalpörkölt körömmel készült, és mint megtudtuk, helyben fogyasztásra és elvitelre is van lehetőség.
– Úgy látom, hogy nagyon jó visszhangja van a dolognak, nagyon szeretik a vendégek is. Várunk mindenkit szeretettel! – emelte ki Nagy-György Imre, aki továbbá hozzátette: a strandon található étkezdében á la carte ételekkel, frissensültekkel, salátákkal, hamburgerrel, hotdoggal, csapolt sörrel és különböző italokkal – köztük töményekkel és borokkal is – várják a kikapcsolódni vágyókat, vasárnap és hétfőn is.
Délután három órára számos adag fogyott már a bográcsokból, nem csoda, hiszen sokan választották úti célnak a Maros-partot a kissé borúsnak tűnő időjárás ellenére is. Az autóval, kerékpárral vagy épp gyalog érkezők mellett pedig a város születésnapján útjára induló városnéző kisvonat is járta a Maros-partot szombaton.