Húsvéti tálak rendelhetők a Gloriusból

Négycsillagos ünnepi finomságokat varázsolhatnak a húsvéti asztalra azok, akik a Gloriusra bízzák a konyhai feladatokat. A makói négycsillagos szálloda kétféle hidegtál valamint sültestál ajánlata a hagyományos ételeket hangolja páratlan ízekre, amelyek kiszállítását 30 km-es körzetben is vállalják.
A Grand Hotel Glorius hagyományteremtő szándékkal, először karácsonykor állított össze ünnepi menükínálatot. – Nagy sikere volt a kezdeményezésnek, sokan választották a gondoskodásnak és az élménynek ezt a kombinációját, akár ajándékként is. Sikerült megszólítanunk a lehetőséggel a családokat, párokat és az egyedülállókat is, akik nem csupán a kistérségben, de a régióban is adtak le rendeléseket – összegezte a szent napok és a szilveszter kulináris tapasztalatait a szálloda igazgatója. Csábi Mihály elmondta, a megrendelt ételeket kiszállítással juttatták el a címekre, illetve biztonságos körülmények között, személyesen is át lehetett venni a tálakat.
A pozitív tapasztalatok arra inspirálták a Gloriust, hogy Húsvétra is hasonló megoldásokban gondolkodjanak, hiszen várhatóan csak szűk körben, otthon töltheti majd mindenki az ünnepeket. Román Zoltán chef az áprilisi alkalomra ismét különleges ajánlatot állított össze. A négycsillagos szálloda kétféle hidegtálat, valamint egy sültestálat kínál az ünnepi asztalra, utóbbit hőtartós, illetve újramelegíthető módon csomagolva. – A gazdag összeállításban a hagyományos húsvéti ételeket kreatívan, újragondolva készítjük el. A két személyre tervezett, bőséges választékban az ínyencek is megtalálják a kedvenceiket, de azokra is számítunk, akik a maguk alkotta finomságokat szeretnék kiegészíteni egyedi fogásokkal – keltette fel a kíváncsiságot Bogyó Géza. A Glorius étteremvezetője példaként említette a mentás bárányfasírtot fenyőmaggal, sous-vide rozmaringos báránycsülköt, de a pazar étkek között megtalálható a pisztáciás nyúl terinne és a medvehagymás-fürjtojásos quiche is, mindez elérhető áron.
A megrendeléseket április 31-e, szerdáig lehet leadni emailben: [email protected]. A megrendelt tálakat elvitelre biztosítják. Igény szerint a szálloda 30km-es körzetében ki is szállítják április 3-án, szombaton 14 óráig.