quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 08. 16. szombat
  -  Ábrahám
Makó

Húsvéti tálak rendelhetők a Gloriusból

2021. március 20.

Négycsillagos ünnepi finomságokat varázsolhatnak a húsvéti asztalra azok, akik a Gloriusra bízzák a konyhai feladatokat. A makói négycsillagos szálloda kétféle hidegtál valamint sültestál ajánlata a hagyományos ételeket hangolja páratlan ízekre, amelyek kiszállítását 30 km-es körzetben is vállalják.

A Grand Hotel Glorius hagyományteremtő szándékkal, először karácsonykor állított össze ünnepi menükínálatot. – Nagy sikere volt a kezdeményezésnek, sokan választották a gondoskodásnak és az élménynek ezt a kombinációját, akár ajándékként is. Sikerült megszólítanunk a lehetőséggel a családokat, párokat és az egyedülállókat is, akik nem csupán a kistérségben, de a régióban is adtak le rendeléseket – összegezte a szent napok és a szilveszter kulináris tapasztalatait a szálloda igazgatója. Csábi Mihály elmondta, a megrendelt ételeket kiszállítással juttatták el a címekre, illetve biztonságos körülmények között, személyesen is át lehetett venni a tálakat.

A pozitív tapasztalatok arra inspirálták a Gloriust, hogy Húsvétra is hasonló megoldásokban gondolkodjanak, hiszen várhatóan csak szűk körben, otthon töltheti majd mindenki az ünnepeket. Román Zoltán chef az áprilisi alkalomra ismét különleges ajánlatot állított össze.  A négycsillagos szálloda kétféle hidegtálat, valamint egy sültestálat kínál az ünnepi asztalra, utóbbit hőtartós, illetve újramelegíthető módon csomagolva. –  A gazdag összeállításban a hagyományos húsvéti ételeket kreatívan, újragondolva készítjük el. A két személyre tervezett, bőséges választékban az ínyencek is megtalálják a kedvenceiket, de azokra is számítunk, akik a maguk alkotta finomságokat szeretnék kiegészíteni egyedi fogásokkal – keltette fel a kíváncsiságot Bogyó Géza. A Glorius étteremvezetője példaként említette a mentás bárányfasírtot fenyőmaggal, sous-vide rozmaringos báránycsülköt, de a pazar étkek között megtalálható a pisztáciás nyúl terinne és a medvehagymás-fürjtojásos quiche is, mindez elérhető áron.  

A megrendeléseket április 31-e, szerdáig lehet leadni emailben: [email protected]. A megrendelt tálakat elvitelre biztosítják. Igény szerint a szálloda 30km-es körzetében ki is szállítják április 3-án, szombaton 14 óráig.