A házi kovászos kenyér újjászületése – szezámmagos és sütőtökös a Marcipánban!

Jelenleg több kísérlet van folyamatban a Marcipán Cukrászdában, ahol már megszokhattuk, hogy mindig valami újításon törik a fejüket a vásárlók nagy örömére. Most a házi kovászos kenyerükön variáltak, belecsempészve egy kis őszi ízvilágot.
Ennek köszönhetően szezámmagos és sütőtökös kenyeret is találunk náluk.
“A szezámmagnak nagyon karakteres az íze pirítva. A sütőtök megint csak egy különleges ízt ad a kenyérhez. Úgy gondoltam, hogy ha már ősz van, és szezonja van a sütőtöknek, akkor biztosan sikere lesz a sütőtökős kenyérnek is. Utóbbi enyhén édeskés, és a benne lévő tökmagok miatt nagyon izgalmas a bélszerkezete. Természetesen a sárgás színvilága sem utolsó” – osztotta meg lapunkkal Benczur Sándor cukrászmester.
Hozzátette, az a vásárló, aki szereti a sütőtököt, annak nagyon ízlett az eredmény. A cukrászmesternek személyes kedvence azonban a szezámmagos, de mint mindig, további újdonságokra lehet tőle, tőlük számítani hamarosan.
Kapcsolódó cikkünk
Házi kovászos kenyérrel bővítette kínálatát a Marcipán Cukrászda a koronavírus miatt