Legyen benne az Ön receptje is Vásárhely legújabb szakácskönyvében!

Benkő B. László, a Nagy Hódmezővásárhelyi Szakácskönyv és a Vásárhelyi pálinka, bor sör kötetek szerzője elmondta, nagyon sok főzni sütni szerető vásárhelyi van, ez az Ízök fesztiválján is évről évre megmutatkozik. A mostani felhívással ismét össze szeretnék fogni a vásárhelyieket, és arra kérik a vállalkozó kedvűeket, küldjék be receptjeiket, osszák meg a nagyközönséggel is azokat.

Benkő B. László, a kötetek szerzője
Kikötés nincs, csak egy, hazai alapanyagokból álljanak a receptek. Benkő B. László ezzel kapcsolatban elmondta, nagyon sok ízgazdag, vitamin-és ásványianyag dús zöldség és gyümölcs van az alföldön, és többféle hús is.
A beküldött receptek elbírálás alá kerülnek, szerkesztve lesznek, a könyvbe beválasztott ételleírások a beküldő neve alatt jelennek meg. Egy pályázó maximum 10 receptet küldhet be.
Emellett minden jelentkező küldjön magáról egy közlésre szánt fényképet, amely sütés-főzés közben készült.
A beválasztott ételeket újra elkészítik és újra fotózzák majd.
Beküldési határidő: 2021.április 30.
Beküldési cím: [email protected], illetve levélben vagy személyesen a Németh László Városi Könyvtárba, Benkő László nevére (Hmvhely, Andrássy út 44.)
borítókép illusztráció, videkize.hu