Vásárhely továbbra is fent van az ország gasztrotérképén

Szombaton ismét megrendezték az Ízök Fesztiválját, ahol 40 ételt és 17 féle pálinkát értékelt a zsűri.
Nyolcadik alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen az Ízök Fesztiválját, melynek célja, hogy Vásárhelyt is fent tartsák az ország gasztrotérképén. A főzőversenyen nagyjából 20 csapat indult, és körülbelül 40 ételt készítettek el.
Aki kilátogatott szombaton a Dr. Rapcsák András sétálóutcára, már messziről érezhette a csalogató illatokat. A csapatok sok esetben cégek, baráti társaságok tagjaiból verődtek össze, akik leves, egytálétel, főétel, illetve sütemény kategóriákban mérték össze főzőtudásukat.
Az ételek mellett a pálinkák is versenybe szálltak: a bírálóbizottság 17 nedű közül választotta ki a legjobbakat.
A főzés mellett több színpadi produkció és gyerekprogram szórakoztatta a nagyérdeműt.