Fantasztikus ételek készültek a Nosztalgia Főzőversenyen – őket díjazták

1930 júliusában adták át hivatalosan a Török Sándor Strandfürdőt, aminek tiszteletére kétnapos rendezvénysorozattal készültek július 25-én és 26-án. A programsorozat részeként szombat délelőtt került megrendezésre a Nosztalgia Főzőverseny, ahol a korszak gasztronómiai világát kellett felidézni, újragondolni. Mivel minden étel fantasztikusan sikerült, így egy csapat sem tért haza üres kézzel.
Csáki Zsolt gasztronómia szervező és tanácsadó kérdésünkre közölte, a legjobb menü nagy kupát és a legjobb desszert külön kupát a Haspárti Team, a legjobb menü külön kupát az ICS fürjészet, a legjobb leves és legjobb egytálétel nagy kupát a Vásárhelyi Ízőrzők, a legjobb desszert nagy kupát Klenovszki Judit, a legjobb leves külön kupát az Erdőszéli Ínyencek, a legjobb egytálétel külön kupát pedig a Főnix taxi kapta.
Hozzátette, különdíjat (Krúdy könyv, bor, pálinka, fűszercsomag) kapott Füles csapata, a Kézműves Hentesáru csapata és a Hód-Fürdő Kft csapata is. Ezenkívül minden csapat megjutalmazta az általa legjobbnak vélt másikat is.
Kapcsolódó cikkünk:
Mennyei ételek készültek a vásárhelyi Nosztalgia Főzőversenyen