Sörre hambi, hambira sör! – ízkavalkád a Szürke Barátnál

Ez a hétvége az igazi kézműves finomságokról szól a Szürke Barátban. A finomabbnál finomabb kézműves söröket ezen a hétvégén brutál finom kézműves hamburgerekkel lehet lekísérni.
A Baan’s Kitchen Szegedről látogatott el Hódmezővásárhelyre, hogy a helyieknek is megmutassa, milyen is az igazi kézműves hamburger. A Szürke Barát Kézműves Sör és Borház előtt az egész hétvégén sülnek a húspogácsák, olvadnak a sajtok, és pirulnak a baconok.
Bán Tamás, a Baan’s Kitchen családi vállalkozás tagja, üzletvezetője elmondta, hogy már évek óta járnak különböző rendezvényekre, és már többször összefutottak a Szürkésekkel. A találkozások eredménye egyre szorosabb barátság lett, most pedig egy hétvégi dzsemborivá érett az ismeretség.
„Arra a kérdésre, hogy „Milyen a jó hamburger?”, nehéz válaszolni, hiszen ez nagyon szubjektív. Amire mi nagyon komoly hangsúlyt fektetünk az az, hogy minden saját. Nemcsak a hús készül saját recept alapján, hanem mi készítjük a szószokat is” – részletezte Bán Tamás.
A hétvégén nem csak vásárolni lehet a hamburgereket, hanem ingyenesen is meg lehet enni őket. Ehhez nem kell mást tenni, mint benevezni a versenyek egyikére. Rideg Andrea, a Szürke Barát egyik legcsinosabb pultosa elárulta, hogy szombaton csípős evő vetélkedőt rendeznek, vasárnap pedig a mennyiségre mennek rá: keresik a legtöbb hamburgert elpusztító személyt.
A söröshordók már csapon, a hamburgerhúsok befűszerezve, indulhat az ízkavalkád! Részletek a rendezvény Facebook oldalán!