quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 04. 16. szerda
  -  Csongor
Vásárhely24.com archívum

Aktuális trendhez igazodó témakörrel bővül a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat

2019. október 15.

Az előző félévben kialakított rendszert tartva két eseményre lehet jelentkezni. A feldolgozással most ismerkedők számára a 2×2 napos programon (I. és II. modul) az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetőség. A már terméket előállító tagoknak pedig – az aktuális trendekhez igazodva – csökkentett cukortartalmú gyümölcs- és zöldségkészítményekről szóló haladó programra kerül sor, mely során a résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a legújabb gyártási, illetve termékfejlesztési trendekről. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagok is új információkat kaphatnak, akik már részt vettek a korábbi kamarai programokon.

Az őszi félévre tervezett események időpontja:

– 2019. november 8. – Cukorcsökkentés lehetőségei a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban – regisztráció itt, meghívó itt;

– 2019. november 22-23. – Kezdő csoport I. modul és 2019. december 5-6. – Kezdő csoport II. modul – regisztráció itt, meghívó itt.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.

A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét biztosítja a NAK, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A regisztrációt követően a munkatársak felveszik a kapcsolatot jelentkezőkkel. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a [email protected] címen vagy a
+36 70 490 50 80-as telefonszámon.

(Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara)