A határon túlról is érkezett csapat az Állattenyésztési napok főzőversenyére!

Csáki Zsolt, a verseny levezénylő elnökétől megtudtuk, leves, pörkölt és ragu, valamint sültek kategóriájában mutathatták meg főztudományukat a vállalkozó kedvűek.
Munkáikat zsűri értékeli, természetesen az ízek a legfontosabbak, de szempont a tálalás is.
Mint megtudtuk, volt olyan csapat, amelyik több kategóriában is indult, így végül 6 levest, 14 pörköltet-és ragut, valamint 8 sültestál kerül értékelésre.
A mai főzőversenyt megelőzte a tegnapi vadfőzőverseny, itt 9 csapat, 16 ételét értékelték.
De a versenyen túlmenően: Csáki Zsolt többször is hangsúlyozta, a legfontosabb, hogy egy vidám, családias hangulat alakul ki minden alkalommal, barátságok is szövődnek amellett, hogy egymás ételeinek megkóstolására is adott a lehetőség.