quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 23. vasárnap
  -  Alfréd
Vásárhely24.com archívum

A határon túlról is érkezett csapat az Állattenyésztési napok főzőversenyére!

2019. május 11.

Csáki Zsolt, a verseny levezénylő elnökétől megtudtuk, leves, pörkölt és ragu, valamint sültek kategóriájában mutathatták meg főztudományukat a vállalkozó kedvűek.

Munkáikat zsűri értékeli, természetesen az ízek a legfontosabbak, de szempont a tálalás is.

Mint megtudtuk, volt olyan csapat, amelyik több kategóriában is indult, így végül 6 levest, 14 pörköltet-és ragut, valamint 8 sültestál kerül értékelésre.

A mai főzőversenyt megelőzte a tegnapi vadfőzőverseny, itt 9 csapat, 16 ételét értékelték.

De a versenyen túlmenően: Csáki Zsolt többször is hangsúlyozta, a legfontosabb, hogy egy vidám, családias hangulat alakul ki minden alkalommal, barátságok is szövődnek amellett, hogy egymás ételeinek megkóstolására is adott a lehetőség.