Szárnyal a szegedi Tiszavirág Étterem

A szegedi Tiszavirág Étterem több területen is otthonosan mozog a vendéglátást illetően. A családias hangulatú, romantikus stílusú belvárosi műemlékházban a régi és az új harmonikus keveredésének köszönhetően azonnal otthon érzi magát minden betérő vendég, akár enni, inni vagy aludni érkezik oda.
Regdon Rékával, a Tiszavirág sales menedzserével beszélgettünk.
Mióta foglalkozol a Tiszavirág sales és marketing ügyeivel?
Pályafutásomat recepciósként kezdtem a Tiszavirágban, majd három évvel ezelőtt áthelyeztek sales menedzser és marketinges pozícióba, aminek rendkívül örültem, hiszen tudtam, hogy ezek a feladatkörök igen sokrétűek és kihívásokkal járnak. Engem pedig ezek éltetnek és motiválnak. És bár munkaidőm kötetlen, mégis rendkívül izgalmas.
Egészen pontosan milyen feladatokkal jár ezen a pozíció betöltése?
Azon kívül, hogy a Tiszavirág egyes rendezvényeit én szervezem és koordinálom, a recepciósokat, és ezáltal a Tiszavirág Hotel részlegével kapcsolatos feladatok egy kisebb részét is magam látom el. Tudni illik a Tiszavirág nem csupán étteremként, hanem hotelként is és egyfajta rendezvényházként is üzemel, hiszen esküvőknek, születésnapoknak, különböző ünnepségeknek és kisebb-nagyobb megbeszéléseknek is otthont ad.
Az éttermen és a hotelen kívül mennyire népszerű a kávézója?
Örömmel kijelenthetem, hogy a Tiszavirág kávézója is igen nagy népszerűségnek örvend úgy a külföldiek, mint a szegediek és környékbeliek körében. A minőséget és a kiszolgálást tekintve pedig mind a kettő kifogástalannak bizonyul. Nem csak az étlapon megtalálható ételekhez, hanem a reggelikhez és a nassolni valókhoz is természetes alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően a reggel hét órától elfogyasztható reggeli kínálatra vonatkozó kereslet is eredményesnek bizonyul. Nem beszélve a vasárnapi brunch jellegű reggelijeinkről, amik azért különlegesek, mert egészen délután háromig elérhetőek és valamiben eltérnek a hétköznapiaktól.
Hogyan próbáljátok meg magatok még inkább a köztudatba lopni?
Azt gondolom, hogy azáltal, hogy a mindenki számára jól ismert ünnepnapokon illetve a különböző mozgalmaknak köszönhetően létrejövő világnapokon mindig valamivel többet nyújtunk, mint az átlag már egy lépéssel közelebb járunk ahhoz, hogy minél inkább a köztudatba kerüljünk. Emellett természetesen igyekszünk folyamatosan fejlődni mi magunk, a Tiszavirág dolgozói és arra is törekszünk, hogy a kínálat is egy ütemben fejlődjön és megtartsa a már meglévő, nívós színvonalát.
Nos Kedves Olvasók!
Aki még nem tette látogasson el a szegedi Tiszavirág Étterembe, ugyanis tapasztalatból bizton állítom, hogy a látvány, a kiszolgálás és kínálat is valóban egyaránt pazar!