A szegedi Tiszavirág Magyarország legjobbjai között

A 2019-es Dining Guide Gálán a Tiszavirág Étterem több elismerést is szerzett.
Magyarország TOP10 vidéki étterme közé válogatták a szegedi helyet, olyan neves éttermek után, mint az encsi Anyukám Mondta, a tatai Platán, vagy a balatonszemesi Kistücsök. Ezen felül egy külön díjjal is gazdagodott, a Tiszavirág az Év Innovatív Konyhája címet tudhatja magáénak.
A díjat az előremutató gasztronómiát képviselő szegedi étterem séfje, Kurucz Attila vette át.
– Nagy megtiszteltetés és öröm, hogy a Tiszavirág nyerte az Év Innovatív konyhája díjat. Ezzel a díjjal úgy gondoljuk az összes hozzánk hasonló elveket képviselő vidéki étteremre is figyelem kerül. Szóljon ez az év és a következő, és az az utáni a vidéki gasztronómiáról – fogalmazott a séf. Kurucz Attila három éve viszi a Tiszavirág konyháját, hagyománytisztelő mégis, kreatív szellemiségben.