quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 24. hétfő
  -  Mátyás
Vásárhely24.com archívum

Több mint 100 corvinos diákot mozgatott meg a Szeretem Vásárhelyt Egyesület (galériával)

2018. november 06.

A Corvin Mátyás Szakgimnázium és Szakközépiskola tanulói lelkesen végezték az izzasztó tornát, amelyek közül nem maradhattak el a kardió elemek, a guggolások, kitörések, és a hasizom acélosítását célzó gyakorlatok sem.

A rendhagyó tornaórát követően Bagi Mátyás előadást is tartott a fiataloknak a rendszeres sportolás, a megfelelő folyadékbevitel és az egészséges táplálkozás fontosságáról.

“Azt szeretném megmutatni ezeken a tornaórákon, hogy kötetlen formában együtt, barátilag, jó zenére mennyire jót lehet edzeni. Már vannak további középiskolák, akik érdeklődnek a program iránt. A T’EDD EZT! akcióval a Szeretem Vásárhelyt minél több középiskoláshoz el szeretne jutni a közeljövőben” – mondta Bagi Mátyás.

Hozzátette, a kamaszokat nem nehezebb megszólítani, mint bármely más korosztályt, csak tudni kell, hogyan: a funkcionális tréner figyel például a megfelelő zene kiválasztására, és arra is, hogyan bírják az edzést a diákok, hogy valódi élmény legyen nekik a mozgás.

A rendezvény végén a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagjaitól ásványvizet, körtét és karkötőt kaptak a diákok.