quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 06. 07. szombat
  -  Róbert
Vásárhely24.com archívum

Ma délután nyílik Szeged vadonatúj, kézműves cukrászdája!

2018. július 06.

Az egyedi beltér megálmodója nem más, mint Magyarország első számú designere, Varró Zoltán. A világhírű, a világ legszebb szállodái között számon tartott Aria Hotel, a prágai Gourmet Pauza, a Cascade Barlangfürdő és a Buda Gourmet megálmodója számos nemzetközi elismerés mellett a világ legnagyobb vendéglátóipari design elismerését, a Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design-t is magáénak tudhatja, utóbbit a New York-i Waldorf Astoria-ban vehette át 2016 év végén – utóbbit a szintén szegedi Science Hotel belterének tervezéséért.

A meseszépnek ígérkező beltérhez igazi kézműves, tartósítószer – és adalékanyag-mentes  különlegességek dukálnak: a REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház stábját nem kisebb név, mint az új hullámos, francia cukrászat úttörője, a 2015-ös és 2016-os Év Tortája győztes Szó Gellért irányítja. Az extravagáns ízvilágú pohárkrémekért Jakabfi Dávid patissier felel. A ma nyíló újdonság tartósítószer – és adalékmentes, kizárólag saját cukrász csapat által, helyben készített finomságokat készít – vagyis egy igazi, divatos kifejezéssel élve “kézműves” cukrászda vár a szegediekre.

A REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház ma 14 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség felé, a nyitó napon francia édesség workshop, Wossala Rozina háziasszony és a kubai swing-királynő Elsa Valle, nomeg az év jazz zenészének választott Wienand Gábor muzsikája fogja elvarázsolni a vadonatúj hely vendégeit.

REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház (Szeged, Tisza Lajos körút 56.), Nyitás: július 6., péntek 14:00

A nyitó nap programjai (zenei programok a teraszon):

14:00 nyitás

15:00 Maya Soul live

16:30 Workshop Wossala Rozina és Vanya Gábor chocolatier főszereplésével

18:00 REÖK jazz & swing: Elsa Valle (Kuba) és Winand Gábor

(Forrás: Komlósi Hella)