Ma délután nyílik Szeged vadonatúj, kézműves cukrászdája!

Az egyedi beltér megálmodója nem más, mint Magyarország első számú designere, Varró Zoltán. A világhírű, a világ legszebb szállodái között számon tartott Aria Hotel, a prágai Gourmet Pauza, a Cascade Barlangfürdő és a Buda Gourmet megálmodója számos nemzetközi elismerés mellett a világ legnagyobb vendéglátóipari design elismerését, a Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design-t is magáénak tudhatja, utóbbit a New York-i Waldorf Astoria-ban vehette át 2016 év végén – utóbbit a szintén szegedi Science Hotel belterének tervezéséért.
A meseszépnek ígérkező beltérhez igazi kézműves, tartósítószer – és adalékanyag-mentes különlegességek dukálnak: a REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház stábját nem kisebb név, mint az új hullámos, francia cukrászat úttörője, a 2015-ös és 2016-os Év Tortája győztes Szó Gellért irányítja. Az extravagáns ízvilágú pohárkrémekért Jakabfi Dávid patissier felel. A ma nyíló újdonság tartósítószer – és adalékmentes, kizárólag saját cukrász csapat által, helyben készített finomságokat készít – vagyis egy igazi, divatos kifejezéssel élve “kézműves” cukrászda vár a szegediekre.
A REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház ma 14 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség felé, a nyitó napon francia édesség workshop, Wossala Rozina háziasszony és a kubai swing-királynő Elsa Valle, nomeg az év jazz zenészének választott Wienand Gábor muzsikája fogja elvarázsolni a vadonatúj hely vendégeit.
REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház (Szeged, Tisza Lajos körút 56.), Nyitás: július 6., péntek 14:00
A nyitó nap programjai (zenei programok a teraszon):
14:00 nyitás
15:00 Maya Soul live
16:30 Workshop Wossala Rozina és Vanya Gábor chocolatier főszereplésével
18:00 REÖK jazz & swing: Elsa Valle (Kuba) és Winand Gábor
(Forrás: Komlósi Hella)