Csokoládémanufaktúra a Dóm téren

A programok szakmai atyja Vanya Gábor chocolatier lesz, aki a forró csokitól a bonbonon át a trüffelig az összes kézműves csokoládé-variáns készítését megmutatja a vendégeknek. “A Mesés Kastély bejáratánál felépített manufaktúrában csakis csúcsminőségű belga alapanyagokból dolgozunk, viszont olyan trükkökkel, fortélyokkal, amelyek otthoni környezetben, az ünnepekre készülve is használhatóak” – fejtette ki a belga Callebaut akadémián végzett mester, aki szerint a kézműves csokoládé mára nem egy szűk elit réteg kiváltsága, hanem az átlag ember hétköznapi luxusa, melyet mindenki megérdemel.
Az interaktív show-ba csomagolt workshop pénteken és szombaton 16:00 – 20:00 között várja a szegedi Gombóc Artúrokat, pénteken a program az otthon, a Mikulás-járásból megmaradt alapanyagokból is elkészíthető finomságokra fókuszál, szombaton pedig egy extrém alapanyagokkal dolgozó szaloncukor őrület várja a szegedieket.
Péntek: 16:00 – 20:00
forró csoki
trüffel csokitallér csokikrém
Szombat: 16:00 – 20:00
Kézműves szaloncukor workshop:
aszalt szilvás fahéjas csokoládékrémből
marcipános kandírozott narancsos
ananászos fehér csokis
Forrás: Gyepes Mónika