Helyből jobb!

Időpont:2016. október 12. 10:00
Helyszín:6000 Kecskemét, Katona József tér 5., Kecskeméti Katona József Színház nagyterme
10:00 Megnyitó, köszöntő
Zsigó Róbert, élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár
Földművelésügyi Minisztérium
Fotó: illusztráció
10:10 A kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételei
Németh Jánosné, élelmiszerbiztonsági felügyelő
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Élelmiszer-forgalmazás Felügyeleti Osztály
10:45 Helyi élelmiszerek jelölési szabályai
Szegedyné Fricz Ágnes, főosztályvezető-helyettes
Földművelésügyi Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
11:10 Nemzeti Parki Termék védjegyrendszer – a helyi terméknek lelke van
Kissné Dóczy Emília, agrár-környezetgazdálkodási referens
Földművelésügyi Minisztérium, Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály
11:30 Szünet – büfé
12:00 A Rövid Ellátási Láncok támogatási lehetőségei a Vidékfejlesztési Programból Dr. Mezei Dávid, helyettes államtitkár
Miniszterelnökség, Agrár-Vidékfejlesztésért Felelős Helyettes Államtitkárság
12:30 Adózással kapcsolatos általános információk
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
13:00 Hagyomány, érték, helyi termék
Imre Károly, hungarikum program tanácsadó,
aNemzeti Művelődési IntézetBács-Kiskun Megyei Irodája nyugalmazott vezetője
13:20 Kerekasztal-beszélgetés
Hamzáné Lakó Judit, titkár
Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület
13:40 Kérdések az előadókhoz