Mit eszünk ma?

(glutén-tej-tojás-szójamentes recept)
1 érett ananász
400g csirkemell
150g rizs
petrezselyem zöldje
oliva olaj, só, fehérbors
Az ananászt kettévágom hosszában, a leveleit is rajta hagyva, éles késsel felkockázva kiveszem a gyümölcsrészét, vigyázzunk ,hogy ne sértsük meg a kérgét, mind két ananász félre szükségünk lesz, mert ide töltjük vissza majd a rizses ananászos csirkét. Az apró kockára vágott csirkét serpenyőben megpiritom,sózóm,borsozom, közben a rizst is sós vízben megfőzöm, leöntöm a levét ,majd az elkészült csirkemellre öntöm a darabolt ananászt és a leszürt rizst és laza mozdulatokkal összekeverem, majd az ananász hélyába töltöm az ananászos rizses csirkét, petrezselyemmel megszórom és így tálalom.
De hidegen is finom.
Címkék:
recept