Mit eszünk ma?

(glutén-tej-tojás-szójamentes recept)
4 db csirkemell filé (kb. 65-75 dkg összesen)
100 ml rizs vagy kokusz tejszín
1 csészényi (kb. 5 dkg) zsemlemorzsa
paradicsom, zöldsaláta
Só, Bors, Szerecsendió
2 evőkanál olívaolaj
Olaj, Liga vaj a sütéshez
A ki klopfolt, befűszerezett húst most be kell panírozni, bár nem az megszokott módon. Először mártsd bele a húst tejszínbe aztán a morzsába. Kevés olaj és vaj keverékében süsd mindkét oldalán kb. 5 percig, amíg a színe szép aranybarna nem lesz.
A friss ropogós kenyerünket félbevágva, beletesszük a vékonycsíkokra vágott csirkét, paprikát, zöldsalátát, ízlés szerint tehetünk rá Maiorice majonézet is.
Címkék:
recept