quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 02. 23. vasárnap
  -  Alfréd
Promenad.hu archívum

Mit eszünk ma?

2016. június 12.


vegán-, glutén-, tej-, tojás- és szójamentes recept

Hozzávalók:

1 padlizsán

1 paradicsom

2 zsemle vagy 4 szelet kenyér

ketchup,mustár, majonézolaj

Elkészítés:

Megsütöm a kb. 2 cm vastagra vágott padlizsán szeleteket a sütőben, előtte megkenem egy kis oliva olajjal és megsózom. Mikor jó puha, kicsit megpirult, akkor a már kettévágott zsemlét, mely belsejét már előkészítettem, vagy a sütőben, ha van hely, vagy a pirítossütőben átmelegítem, beleteszem a padlizsán szeletet, rá teszem a vékony paradicsom karikákat, saláta levelet, uborkát és ízesítem ketchuppal, mustárral, de majonézzel is megkenhetem.

Jó étvágyat kívánunk!

Címkék: