quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2025. 06. 30. hétfő
  -  Pál
Makó

Forralt borral a hideg ellen

2016. január 09.


Gajáta Fanni – Makó


Újabb kínálattal bővült a Grand Hotel Glorius kávéházának az itallapja. Immáron minőségi badacsonyi fehér- és vörösborokból készült forralt borral várja a betérőket a hotel. A meleg italt a Fodor Krisztián, a hotel éttermének mesterszakácsának receptje alapján készül el.

Gergely Gábor igazgató elmondta, minden betérőt szeretettel várnak, hogy elfogyasszanak egy-egy pohár forralt bort a kellemes zene mellett. Hozzátette, mindenkinek bátran ajánlja a különleges recept alapján készült meleg italt.

A fiataloknak nagyon ízlett a forró nedű.

– A forralt borainkra is ugyanúgy vonatkozik a 10%-os Makó kártya kedvezmény, ahogy az étterem és a kávéház kínálatára – tudtuk meg a hotel igazgatójától.

A Kávéház újdonságaihoz tartozik a csokoldás brownie és a mascarpone-s, répás sajttorta is.