Forralt borral a hideg ellen

Gajáta Fanni – Makó
Újabb kínálattal bővült a Grand Hotel Glorius kávéházának az itallapja. Immáron minőségi badacsonyi fehér- és vörösborokból készült forralt borral várja a betérőket a hotel. A meleg italt a Fodor Krisztián, a hotel éttermének mesterszakácsának receptje alapján készül el.
Gergely Gábor igazgató elmondta, minden betérőt szeretettel várnak, hogy elfogyasszanak egy-egy pohár forralt bort a kellemes zene mellett. Hozzátette, mindenkinek bátran ajánlja a különleges recept alapján készült meleg italt.
A fiataloknak nagyon ízlett a forró nedű.
– A forralt borainkra is ugyanúgy vonatkozik a 10%-os Makó kártya kedvezmény, ahogy az étterem és a kávéház kínálatára – tudtuk meg a hotel igazgatójától.
A Kávéház újdonságaihoz tartozik a csokoldás brownie és a mascarpone-s, répás sajttorta is.