Pörköltillat és omlós-ropogós lepények az Andrássy úton

Finom illatok, omlós-ropogós lepények, finom sültek, teli bográcsok, tányérok és poharak fogadták szombat délután a hódmezővásárhelyi Andrássy út járókelőit. Elkezdődött ugyanis az idei Ízök Fesztiválja.
A kétnapos rendezvényen vásárral, kóstolóval, fúvószenekari és könnyűzenei koncertekkel, színi előadással, valamint – a főutcától nem messze, a Tájház udvarán – doromb bemutatóval és előadásokkal várták illetve várják az érdeklődőket.
Mindezek mellett, szombaton egy főzőversenyt is rendeztek. Az zsűritagok bár minden ételt finomnak ítéltek, a legjobbnak a Corvin iskola kuktái készítette táskalevest, a Jótévágyat csapatának pörköltjét, a Sólyom étterem lepényét, és a Nem árt fantázianevű csapat halászlevét találták.
A Vásárhelyi Ízök Fesztiváljának részletes programját, ITT, a dorombtalálkozó műsorát ITT, a mai délutánról készített fotóinkat pedig a fenti képgalériánkban tekinthetik meg.
Forrás: Vásárhely24/Frankó Máté